Pastasås med kokosgrädde

En pastasås utan tomater är spännande!

Receptet avser 4 portioner


Ingredienser:

  • 2 x 125g Vivera veganska bacon stripes
  • 30 haricots verts
  • 1 purjolök
  • 1 stor burk skivade champinjoner
  • 2 x 330 ml Änglamark kokosgrädde
  • 2 tsk grönsaksbuljong, flytande
  • några flagor fryst chili efter smak
  • 4 msk rapsolja till stekning

Beredning:

Fräs baconstripesen i olja.

Lägg i en kastrull.

Klipp purjo och haricots verts i små bitar och bryn i olja.

Lägg ned i kastrullen.

Skölj champinjonerna och häll ned i kastrullen.

Häll över grönsaksbuljongen.

Häll i kokosgrädden i kastrullen och rör om.

Koka upp och låt puttra en stund.

Smaka av med chilin och ev. lite extra salt.

Tillbehör:

Någon trevlig pasta som kokas enligt anvisningarna på förpackningen.

Kommentarer