Pastasås med kokosgrädde
En pastasås utan tomater är spännande!
Receptet avser 4 portioner
Ingredienser:
- 2 x 125g Vivera veganska bacon stripes
- 30 haricots verts
- 1 purjolök
- 1 stor burk skivade champinjoner
- 2 x 330 ml Änglamark kokosgrädde
- 2 tsk grönsaksbuljong, flytande
- några flagor fryst chili efter smak
- 4 msk rapsolja till stekning
Beredning:
Fräs baconstripesen i olja.
Lägg i en kastrull.
Klipp purjo och haricots verts i små bitar och bryn i olja.
Lägg ned i kastrullen.
Skölj champinjonerna och häll ned i kastrullen.
Häll över grönsaksbuljongen.
Häll i kokosgrädden i kastrullen och rör om.
Koka upp och låt puttra en stund.
Smaka av med chilin och ev. lite extra salt.
Tillbehör:
Någon trevlig pasta som kokas enligt anvisningarna på förpackningen.